Cемінари

line

Естетика та дизайн в оформленні кулінарних виробів та страв

Программа семінару


1. Естетичні вимоги до оформлення кулінарних виробів. Сучасні тенденції в оформленні страв святкового столу

2. Засоби та методи оформлення кулінарних виробів елементами оздоблення із овочів та фруктів із використанням методу карвінга 

  • • Технологія виконання оздоблення із моркви
  • • Технологія виконання оздоблення із пекінскьої капусти
  • • Технологія виконання оздоблення із кабачка, цибулі
  • • Технологія виконання оздоблення із картоплі, ріпи
  • • Технологія виконання оздоблення із огірка, томатів, перцю
  • • Технологія виконання оздоблення фруктів та цитрусових
  • • Способи декорування тарілок для кулінарних страв та десертів
  • • Оформлення страв для подачі дітям

 

Термін навчання — 3 дні (24 години)

Після закінчення надається сертифікат

вернуться наверх ▲вернуться наверх ▲