Cемінари

line

Семінар для кухарів лікувальних та санаторно-профілактичних закладів

Програма семінару

Фізіологічна характеристика основних продуктів харчування:

  • • Характеристика, значення та використання продуктів тваринного походження у раціональному та лікувальному харчуванні;
  • • Характеристика, значення та використання продуктів рослинного походження у раціональному та лікувальному харчуванні.

Основи раціонального харчування:

  • • Поняття про раціональне харчування, закони раціонального харчування;
  • • Вимоги до раціонального харчування;
  • • Основні вимоги до харчування.

Харчування різних вікових та професійних груп населення:

  • • Раціональне харчування дітей, підлітків;
  • • Раціональне харчування людей похилого віку;
  • • Раціональне харчування людей розумової праці, робітників легкої, середньої та важкої праці.

Основи дієтичного та лікувально-профілактичного харчування:

  • • Поняття про дієтичне харчування, дієтичні продукти, специфічна дія продуктів та страв;
  • • Основи лікувально•профілактичного харчування;
  • • Види дієтичного харчування;
  • • Медична характеристика дієт: лікувальне призначення дієти, її хімічний склад, фізичні властивості, режим харчування. Всього є 15 лікувальних дієт.

 

Термін навчання 3 дні (18 годин)

Вартість навчання: договірна. 

Після закінчення надається сертифікат

вернуться наверх ▲вернуться наверх ▲